vrijdag 29 januari 2010

Over ijsblokjes, communisme en Extince, heel helder en dom, met de klootzakstempel

Niet afwasbaar met water, de klootzakstempel
pimptribal.jpg

Water heeft de eigenschap dat het, bij een temperatuur van 3,972 graden celcius waterstofbruggen vormt, waardoor het de grootste dichtheid krijgt op exact deze temperatuur.

In de praktijk, domkont, betekent dat zeer concreet, dat een ijsblokje, in een glas water zal smelten (zo ver ben je hopelijk wel mee), en het waterpeil zal (weliswaar onzichtbaar) dalen, tot het oppervlaktewater exact stijgt tot 3,972 graden celcius
Vanaf nu staat het niet meer in je boekskes, dus kan je beter effe goed opletten.. .
Wat dan gebeurt is stuff voor Jünther, niet voor DOMME managers.
Op dat "overslagmoment", zal het water met de grootste dichtheid, door "g" naar de bodem zakken, wat een opwaartse druk zal veroorzaken.Miniem, maar het kan geen andere kant uit, niet links, niet rechts, niet naar onderen, maar naar boven. The sky is the limit lol.

Wat nog gebeurt, is dat op dat eigenste moment het volume van die kleine hoeveelheid water, dat gezakt was tot ongeveer 99, 98 percent (naargelang hoe groot het glas is), door de waterstofbruggen die gevormd worden bij deze temperatuur, zal stijgen door de neerwaartse (en de daaropvolgende REactie) kracht en de waterstofbruggen, die opnieuw gevormd worden, tot 100, 01 percent, waardoor het glas zal overlopen.

Miniem, maar in de praktijk zal het peil onherroepelijk zakken bij de overgang van ijs naar water, en stijgen wanneer het de magische Jünthertemperatuur van 4 graden bereikt.

Dus de enige die eens verder moet kijken dan zijn boekskes lang zijn, is Extince. Zoals steeds, hoe dom kan een ex-manager niet zijn.


erpee


Dit heeft Extince ermee te maken: Ik citeer "de boekhouder met de klootzakstempel op zijn linkerbovenarm". Ik vraag me alleen af of zijn hoer zichzelf ook een slet noemt, en hem een klootzak???
Extince:"Ach, ach, een ware aard verloochent zich niet. RP wordt inhoudelijk afgetroefd n.a.v. een simpel middelbare school vraagstukje, kan niet winnen en valt direct terug in zijn oude reflex: een boodschapper persoonlijk aanvallen. Bravo RP, zo kennen we je weer.

RP, die er zelf als de kippen bij was om hier op hoge toon zijn gelijk te halen -nog 
voor Big of ondergetekende een letter gepost hadden- en er nota bene een post op zijn broddelblog aan heeft gewijd en nu anderen verwijt dat ze niets beters te doen hebben dan... hun gelijk te halen. Eenmaal reeds verslagen door Archimedes, tart hij hier opnieuw de wetten van de logica "



Onze vriend Extince, ik lach me een ongeluk, dommer dan jou maken ze ze niet meer dezer dagen. Ik hoorde gisteren een Meid het volgende zeggen: "een klootzakstempel", "ik zoek een klootzak want ik ben een sletje". Diegenen die je kennen, Stinske P., hoeven geen verdere uitleg. De ex-manager die nu de boekhouder van een hoer is, ik noem je net geen loverboy met klootzakstempel, alhoewel je gewoon een klootzak bent die leeft van een hoertje, dus ben je veel veel erger dan dat...... 

1 opmerking: